One X og One S: Enestående fra HTC

Android kombinert med grensesnittet Sense flyter bedre enn noensinne, og Beats Audio™-teknologi gir en suveren lydopplevelse. HTCs One-serie er dessuten utstyrt med kameraegenskaper du aldri har sett maken til! 

Ny optikk med en blenderåpning på F2.0 gjør at bildene blir bra selv under dårlige lysforhold. Kameraet er alltid parat til å ta spontane bilder, og Instant Capture-funksjonen lar deg knipse mange bilder på én gang – nærmere bestemt fem bilder i sekundet. Kameraet kan dessuten filme HD-video og ta stillbilder samtidig. Den mest fantastiske kameraopplevelsen i en smarttelefon hittil, ifølge HTC.

Både One X og One S har integrert skyteknologi med 25 GB lagringsplass via Dropbox. Enkelt å sikkerhetskopiere innhold og dele musikk, bilder og dokumenter med venner og kolleger.

HTC One X: Sylskarp skjerm og kolossal kraft
Flaggskipet One X har en 4,7 tommers skjerm, like stor som på HTC Sensation XL – men med langt høyere oppløsning. Til tross for størrelsen er mobilen slank og lett, og den ligger godt i hånden. One X har en enestående Quad Core-prosessor som gjør at alle prosesser går raskere og smartere. En femte batterikjerne sorterer de små oppgavene fra de store og fordeler kraften der hvor den trengs mest. Denne mobilen må oppleves!

HTC One S: Lekker designmodell
One S er utformet i ett stykke aluminium, er fantastisk lett og elegant og kun 7,95 mm tykk. Den har det samme fantastiske kameraet som storebror One X, og de samme lydfinessene. AMOLED-skjermen måler 4,3 tommer og er utstyrt med robust gorillaglass. One S har 1,5 GHz Dual Core-prosessor. Litt mindre «motor» enn One X – men fremdeles i toppsjiktet når det gjelder ytelse!

Prøv dem hos oss!

Finn ditt bedriftssenter

HTC One

  • Fantastisk kamera
  • Enestående lyd
  • Høy ytelse
  • 25 GB Dropbox