Nettbrett

Telehuset leverer nettbrett fra en lang rekke produsenter og tilbyr også konfigurering, sikkerhetsoppsett og fjernadministrasjon.

Nettbrettene har inntatt arbeidslivet for fullt, og for mange har nettbrettet nesten blitt et viktigere arbeidsverktøy enn PC-en. Nettbrett er geniale på reise og i møter – man slipper å drasse på dokumenter og møtepapirer, og kan ta notater rett på enheten. Apper og skyløsninger synkroniserer notatene slik at man alltid er à jour både på nettbrett, PC og mobil. Kort sagt: Nettbrett gir økt effektivitet, tilgjengelighet og fleksibilitet.

Men nettbrett-veksten og “bring your own device”-trenden utgjør også en sikkerhetsrisiko. De hendige nettbrettene er lettere å miste enn bærbare PC-er, og nettbrett som kobles på usikre trådløse nettverk, er utsatt for hacking.

Telehuset er spesialister innen håndtering av nettbrett i bedrifter. Vi tilbyr konfigurering, sikkerhetsoppsett og fjernadministrasjon av alle typer mobile enheter, og gir råd om hvordan IT-avdelingen kan imøtekomme de ansattes ønsker om å selv velge operativsystem.