Gjør store ting på jobben. Den følelsen.

Endelig er den her: Den nye gigantmobilen fra Samsung. 6,3” stor Infinity-skjerm og trykkfølsom penn gir et arbeidsverktøy med uante muligheter – og en helt ny brukeropplevelse.

Galaxy Note8 forener det beste fra mobiltelefonen og det beste fra nettbrettet. Ta notater rett på skjermen med den suverene S Pen. Ta skarpe bilder uansett lysforhold. Og bruk mobilen bekymringsfritt: iris-skanner og Samsung Knox sørger for sikkerhet, og mobilen er vannbestandig i henhold til IP68 (ned til 1,5 meter i 30 minutter). 

Den smale skjermen gjør det enkelt å skrive og navigere med bare én hånd, du trenger ikke å rulle like mye, og kan navigere i andre apper uten avbrudd.

Perfekt for multitasking
Med Infinity-skjermen blir ramme og kanter mindre fremtredende, noe som gir et grenseløst inntrykk. Knappene er fint integrert i skjermens grensesnitt og tilpasser seg etter skjermmodus. Den fysiske hjem-knappen er beholdt i form av en trykksensor.
Den særegne Infinity-skjermen gir bedre oversikt, du kan ha flere vinduer åpne samtidig og får nye og bedre muligheter til å jobbe effektivt og rasjonelt på mobilen. Enten du vil lese e-post, kontrollere lagerbeholdning eller oppdatere CRM-systemet. Det intuitive grensesnittet gir en bedre opplevelse av såvel arbeidsdokumenter og produktfilmer som nettmøter.

Skarpt fokus i alle situasjoner
Avansert kamerateknologi gir skarpt fokus også under dårlige lysforhold. Hver enkelt piksel i kameraet har to separate fotodioder som fungerer sammen, på samme måte som våre to øyne, noe som gir raskt og nøyaktig autofokus.

Høyteknologisk penn følger med
Pennen er rask å bruke og gir deg fantastiske muligheter til å uttrykke deg. Ta raske notater uten å åpne skjermen. Merk på bilder, ring inn på kart, stryk over i tekst. S Pen er trykkfølsom og har funksjoner som tar kreativiteten din til nye høyder.

Jobb enklere med DeX* 
Forvandle din Galaxy Note8 til en arbeidsstasjon ved å koble DeX til en ekstern skjerm. Du får en PC-lignende opplevelse med mus og tastatur. Bruk DeX til å svare på e-post og jobbe med dokumenter i forskjellige vinduer, slik du er vant til på en PC.

Samsung Knox – sikkerhet på flere nivåer
Samsung Knox er en plattform for mobile løsninger til organisasjoner av alle størrelser. Den gir forretningsfordeler ved å kombinere brukervennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet på flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Samsung Knox gjør det enkelt å håndtere enheter, beskytte mobildata og la medarbeiderne jobbe fritt. Kombinasjonen av irisskanner og Samsung Knox gjør det dessuten mulig å atskille og beskytte private data og bedriftsdata. Som identifikasjon er irisskanneren opptil 200 ganger sikrere enn en fingeravtrykkleser. 

Nå på lager Bestill hos ditt bedriftssenter 

Samsung Galaxy Note8

  • Infinity-skjerm på 6,3”
  • Avansert kamerateknologi
  • Vannbestandig ihht IP68
  • Iris-skanner
  • S Pen
  • Sikkerhet med Samsung Knox
  • Ekstra lagring med MicroSD
  • Plass til to SIM-kort (skill mellom jobb og privat)