Beste Xperia-kamera noensinne. Den følelsen.

To nye tilskudd til Sonys Xperia-familie: Flaggskipet Xperia XZ og den etterlengtede kompaktmodellen Xperia X Compact. 

De nye telefonene skiller seg fra tidligere Xperia-telefoner med helt nytt design, revolusjonerende kamerateknologi og smarte funksjoner som tilpasser seg vanene dine.

Xperia XZ
Sonys nye toppmodell er fylt med teknologiske nyskapninger, deriblant et imponerende kamera med avansert registrering av bevegelser og farger. Trippel bilderegistreringsteknologi skal gjøre det mulig å ta skarpe bilder med naturtro farger, selv under krevende forhold.

Xperia XZ har større skjerm og bedre batteritid enn forgjengeren Xperia X Performance. Den 5,2” store skjermen er meget lyssterk – kraftig sollys er for eksempel ikke noe problem. Nytt er også videoopptak i 4K, med elektronisk stabilisering.

Xperia XZ er IP65/68-sertifisert*, så den tåler en tur ute i pøsregnet og vel så det.

lydbilde   klikk6


Xperia X Compact
Sonys nye kompaktmobil har samme designtrekk og mange av de samme kvalitetene som toppmodellen over, bortsett fra vanntettheten. Også Xperia X Compact kan skilte med Sonys nye kamerateknologi, som gir skarpe og fargerike bilder selv i bevegelse. Skjermen måler 4,6 tommer og den hendige og lommevennlige størrelsen vil nok tiltale mange. Enkel å traktere med bare én hånd!

Det nye designet med avrundede kanter ligger godt i hånden, og den høyglansede finishen gjør at Xperia X Compact ser ut som den er laget av finkeramikk.

Xperia X Compact og Xperia XZ er på lager nåFinn ditt bedriftssenter

 

* Du bør ikke la Xperia™ XZ komme helt under vann eller utsette den før sjøvann, saltvann, klorert vann eller væsker som for eksempel drikkevarer. Misbruk og feil bruk av enheten opphever garantien. Enheten har beskyttelsesklassifiseringen IP65/68. Mer info på www.sonymobile.com/waterproof 


Sony Xperia™ XZ og X Compact

  • Overlegen kameraopplevelse
  • Oppdatert, rundt design som ligger godt i hånden
  • Intelligent programvare som lærer seg måten du bruker telefonen på, og tilpasser seg deretter
  • Type-C USB gjør det enklere å lade