Vi samarbeider med de beste

Telenor

Telenor

Norges største leverandør av tele- og datatjenester, både over mobil- og fastlinjenettet.

Gå til telenor.no
Samsung

Samsung

Ledende produsent av mobiltelefoner og en av verdens raskest voksende merkevarer.

Gå til samsung.com
HTC

HTC

En av verdens hurtigstvoksende mobilprodusenter, med fokus på design, brukervennlighet og innovasjon.

Gå til htc.no
Microsoft

Microsoft

Verdens ledende leverandør av programvare, tjenester og Internett-teknologi. Leverer blant annet skytjenesten Microsoft Office365.

I tillegg står Microsoft nå bak de personlige Lumia-smarttelefonene, som finnes i ulike modeller og prisklasser, og som blant annet bruker OneDrive til sømløs integrasjon på tvers av devicer.  

Gå til microsoft.no
Fujitsu

Fujitsu

Mobile PC-løsninger som gir fleksibilitet og driftssikkerhet hvor som helst og når som helst.

Gå til fujitsu.com
Cisco

Cisco

Global markedsleder innen telepresence, høyoppløselige videokonferanseløsninger og mobile videoprodukter.

Gå til cisco.com
Datametrix

Datametrix

Ledende leverandør av IP-baserte løsninger for sikker kommunikasjon via data, tale og video. Datametrix har blant annet høyeste sertifisering innen Unified Communications.

Gå til datametrix.no
Videonor

Videonor

VideoNor leverer profesjonell videokonferanse som en tjeneste. Sammen med Telehuset gjør vi det sikkert, rimelig og enkelt å bruke videokonferanse. På denne måten kan din bedrift fokusere på sin kjernevirksomhet og sitte ansikt til ansikt med alle som bidrar til at bedriften skal lykkes.

Gå til videonor.no
Mytos

Mytos

Nettbasert tjeneste som gir 100 % oversikt og kontroll over mobilkostnadene i bedriften. Mytos leverer automatiserte prosesser for bl.a. lønnstrekk av privat bruk og rapportering av mobilskatt. 

Gå til mytos.no
Jabra

Jabra

Jabra kombinerer det beste innenfor teknologi og design, og tilbyr headset til både kontor, contact center, PC-basert IP-telefoni, mobil og musikk.

Gå til jabra.no
Plantronics

Plantronics

Plantronics introduserte det første lettvekts hodesettet i 1962 og anses som verdens ledende innen kommunikasjonshodesett. Selskapet er vel etablert innen callcenter/kontormarkedet, IP/UC-telefoni, mobil/DECT-telefoner og PC/gaming-hodesett. 

Gå til plantronics.no
Sennheiser

Sennheiser

Navnet Sennheiser har i mer enn 60 år vært synonymt med produkter av ypperste kvalitet og skreddersydde løsninger innenfor alt som har med opptak, sending og reproduksjon av lyd å gjøre. 

Gå til sennheiser.no