«Plutselig var problemet løst!»

Ansatte i Øygarden Elektriske måtte henge ut av vinduene eller gå ut på parkeringsplassen for mobildekning. Så dekket Telehuset Solheimsviken opp med suveren mobil- og bredbåndsdekning.

Mobildekningen stod i skarp kontrast til Øygarden Elektriskes nye, flotte lokaler. Flere aktører ble kontaktet, men ingen klarte å løse problemet. Så fikk Telehuset prøve seg og installerte innendørs repeateranlegg til Telenors nett. Problem solved!

– Det var lite fristende å installere fasttelefoner igjen og dermed ta et skritt tilbake i fortiden. Telehuset har gitt oss en ny hverdag. Vi lever av at kundene når oss, sier Mona Forstrønen Rong.  

Med mobil- og bredbåndsdekningen har Øygarden Elektriske blitt helt mobile. I tillegg til Mobilt Bredbånd har elektrobedriften valgt sentralbordløsningen Mobilt Bedriftsnett. Dermed får kundene alltid svar. Det er også kostnadsfritt å ringe internt, og de ansatte kan styre egen tilgjengelighet. De kan markere fravær og se om kollegaer er ledige eller opptatt. Kundene kommer alltid til riktig person. Dessuten er 1881 integrert så man ser hvem som ringer.   

Vil du også bli fornøyd kunde av Telehuset?  Finn ditt nærmeste bedriftssenter her

 

Øygarden Elektriske

  • Autorisert elektroinstallatør etablert i 1954
  • Kontorer i Øygarden kommune og Ågotnes
  • Tilbyr elektrikertjenester innen både sterk- og svakstrøm
  • 15 ansatte fordelt på bolig, service og industri