«Effektiv IT og mobilitet med Telehuset»

Reime & Haugvaldstad har overlatt ansvaret for all IT og telekom til Telehuset Jæren. Det har gitt en smidig IT-infrastruktur, mobile ansatte og smart bruk av mobile enheter. 

Tror du Telehuset hovedsakelig leverer mobiler og abonnement? Det er i så fall langt fra sannheten. Reime & Haugvaldstad er et synlig bevis på det. Selskapet utnytter nærmest hele Telehusets produkt-, løsnings- og kompetansespekter. Her er noen eksempler: 

Via nettskyløsningen Office 365 kan de ansatte hente og jobbe med dokumenter på smarttelefon, PC og nettbrett – hvor som helst. Telehuset leverer også andre IT-løsninger, f. eks. servere, nettverkssystemer, rutere og printløsning. Den fleksible sentralbordløsningen Mobilt Bedriftsnett gjør fasttelefoner overflødige. Service- og supportkonseptet SOS sikrer oppetid og at oppsett, sikkerhet og service på mobile enheter er overlatt til Telehuset.

Noen resultater: Kostnadseffektiv IT-infrastruktur og smart bruk av mobile enheter. Serviceteknikerne fyller ut serviceskjema på nettbrett ute hos kunden når en varmepumpe har fått tilsyn. Via et mobilt ordresystem kan nettbrettene også brukes til sjekk av lagerstatus på varer. Og på mobilen kan de alltid se om kollegaer er ledige eller opptatt.

– Telehuset gjør at vi kan fokusere på kjerneoppgaver. Og ved å bruke mobile enheter til flere arbeidsoppgaver, jobber vi smartere. Det sparer tid og kostnader, sier Kjartan Reime.

Vil du også bli fornøyd kunde av Telehuset?  Finn ditt nærmeste bedriftssenter her

 

Reime Haugvaldstad

  • Tre hovedsatsningsområder: Elektro, rørlegging og varme/comfortløsninger
  • Består også av REHA Elektro – mål om å bli ett selskap i løpet av året
  • Landets største leverandør av Daikin varmepumper
  • 11 ansatte fordelt på to lokasjoner