«Vi sparer miljøet, tid og reisekostnader»

Nettskyen betyr miljøfordeler, lavere kostnader og bedre samarbeid. For godt til å være sant?

Miljøfokus står sentralt i Reknes AS` forretningsdrift. Da selskapet ønsket å styrke dette gjennom en toppmoderne løsning for kommunikasjon internt og eksternt, foreslo Telehuset Ålesund Office 365 med Lync.

Nettskyløsningen gjør de ansatte helt mobile. De kan hente og jobbe med dokumenter via smarttelefon, PC og nettbrett. Andre fordeler er eksempelvis muligheten til å se om kollegaer er opptatt eller ledige, i tillegg til å kunne ringe og sende lynmeldinger via PC.

– Vi er storfornøyd med Office 365. Erfaringene er styrket samarbeid og større frihet fordi man kan jobbe helt stedsuavhengig, sier Bjørn-Inge Molvær.

Telehuset har også integrert løsningen i Reknes` smartboards på møterommet. Dermed kan programvareutvikling i samarbeid med kunder over hele landet gjøres via video. Kundene kan delta aktivt på tavlen og notater blir sendt på mail via et enkelt tastetrykk.

– Man får virkelig følelsen av å være fysisk til stede. Løsningen har redusert antall flyreiser og overnattinger dramatisk. Det sparer både miljøet, tid og kostnader, forteller Molvær.

Vil du også bli fornøyd kunde av Telehuset?  
Finn ditt nærmeste bedriftssenter her 

Reknes AS

  • Har i over 20 år levert programvare til avfallsbransjen
  • Leverer løsninger som er bygget for – ikke tilpasset – bransjen
  • Stor grad av kurs og programvareopplæring for kunder over hele landet
  • Fagsystemet Reknes ®WMS har størst markedsandel innenfor håndtering av farlig avfall i Norge
  • Sertifisert på kvalitet og miljø etter ISO 9001 og 14001